Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗА НУЛА ВРЕМЕ: БНТ СЕ РАЗДЕЛИ С ДЕСИ ДОБРЕВА

ЗА НУЛА ВРЕМЕ: БНТ СЕ РАЗДЕЛИ С ДЕСИ ДОБРЕВА

деси-добрева-desi-dobreva

БНТ изненадващо се раздели с eдно от новите си лица – Деси Добрева. През септември тя започна работа на „Сан Стефано 29“ като водеща на предаването „Музика безкрай“.

Самата Добрева обясни, че вече няма да се появява на екран.

„Скъпи приятели, благодаря за вашата загриженост, за всички писма, които ми изпратихте. Да ви успокоя – аз съм абсолютно здрава, в цветущо състояние и настроение съм. Но аз ще бъда с вас през цялото време – по телевизия, по радио, където искате можете да ме слушате. А в най-скоро време очаквайте и новата ми песен – „Двама“, обяви Добрева в социалните мрежи.

И ДЕСИ ДОБРЕВА СТАНА ТВ ВОДЕЩ

През септември тя заяви пред ПИК, че се впуска с огромно вълнение и нетърпение в амплоато си на водещ. „Много се вълнувам, защото освен, че ще бъде водеща, сигурно няма да се стърпя и аз да участвам в някои изпълнения, а и със звездите ще открехваме историите на песните им или неразказвани откровения за тях самите. Това предаване няма аналог в тв ефира у нас. Екипът ни е много добър – Дани Милев е с бенда си, режисьор е Димитър Шарков, вярвам, че шоуто ни ще бъде много гледано“, сподели тогава Деси пред медията ни.

Top
>