Вие сте тук
Начало > Събития > ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН СТАРТ НА ПРЕМИУМ РАЛИ „СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС“ 2016

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН СТАРТ НА ПРЕМИУМ РАЛИ „СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС“ 2016

Днес на обяд беше даден стартът на Сезон 2016 на Ралито за суперколи в България. 5-дневното приключение на 35-те екипажа започна от Марина „Диневи“, Свети Влас. На челна позиция стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните автомобили – Lotus Exige Cup R, последван от останалите Отбори с не по-малко интересните: Ferrari 458 Italia Spyder, Ferrari GTB Fiorano, Bentley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Chevrolet Corvette C07, Mercedes SL500 Mille Miglia, Audi RS7 Dynamic+, OPC Unlimited Irmscher Edition и много други. Благодарение на мобилния оператор Макс, стартът можеше да се гледа на живо онлайн.

Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас ще включва България и Гърция, като в Южната ни съседка към кордона от забележителни автомобили ще се включи и чуждестранен формат за суперколи.
рали 2
Част от изпитанията, очакващи участниците, ще са най-бърза обиколка на писта, Драг, щафета, „точни езди“ и скрити локации. Допълнително, екипът на Премиум Рали София – Свети Влас се е погрижил и за забавната част в мероприятието. Във всеки град са организирани тематични партита, част от които са отворени за всеки желаещ да се присъедини.

Впечатляващият финал ще бъде за втора поредна година пред хотел „Маринела“ в гр. София от 17:00ч., този път на 13ти Юни.
рали 3
Събитието се подкрепя от Motobul, Orlen oil, Eurolink, Хотел „Маринела“, GOTO: Бижутерия и Диаманти, Застрахователно Дружество Asset, „Пирин Голф“, Мобилен оператор Макс, Boutique Room 11, Top Gear и Специализиран Сервиз за луксозни автомобили Bat Chavo. FamousBG.com е медиен партньор на събитието.
Top
>