Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАПОЧНА ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ЗА „ЦАР ЛЪВ“

ЗАПОЧНА ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ЗА „ЦАР ЛЪВ“

car-luv-цар-лъв

По-малко от месец преди премиерата на новия „Цар Лъв“ българските разпространители стартираха предварителната продажба на билети за първите прожекции.

Официално, Симба ще се завърти отново на голям екран у нас на 19 юли. Ден по-рано обаче най-запалените фенове ще могат да се поздравят и на предварителни прожекции, които ще се проведат в избрани кина.

Междувременно стана ясно, че емблематичната мелодия на Can You Feel The Love Tonight, превърнала се в едно от най-паметните произведения на Елтън Джон, ще се завърне отново с нов аранжимент. От „Дисни“ обещават тя да е все така вдъхновяваща, а в основата на магията на изпълнението са Бионсе и Доналд Глоувър, по-известен като рапъра Чайдиш Гамбино, които ще дадат гласа си назаем на Нала и Симба в „Цар Лъв“.

Режисьор на заглавието е Джон Фавро, който бе автор и на „Книга за джунглата“ от 2016 г. „Цар Лъв“ е поредното заглавие, което „Дисни“ ще прероди в киносалоните през тази и следващата година. Само преди седмици на бял свят се появи „Аладин“. До края на годината се очаква премиерата си да направят още римейк версиите и на други рисувани заглавия като „Дъмбо“ и „Лейди и Скитника“.

Top
>