Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАРАДИ НИСЪК РЕЙТИНГ: ВКАРВАТ ЧЕТИРИМА НОВИ УЧАСТНИЦИ В SURVIVOR

ЗАРАДИ НИСЪК РЕЙТИНГ: ВКАРВАТ ЧЕТИРИМА НОВИ УЧАСТНИЦИ В SURVIVOR

сървайвър survivor

Довечера, точно в 20 часа, четирима нови участници влизат в предаването „Сървайвър“, за да атакуват титлата „Последният оцелял“ и да разбъркат картите в екстремната игра, в която страстите стават все по-силни, а стратегиите – все по-сложни. Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към приключението, за да се преборят за своето място в играта.

„Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем“, обясни водещият Ваня Джаферович.
Тепърва ще стане ясно и как племената „Известни“ и „Войни“ ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества. Спортисктката Станилия има редица титли в категорията „200 м. индивидуално кану“ от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител.

ХИТРУШИ: УЧАСТНИЦИТЕ В SURVIVOR ИМАТ СКРИТИ ПРИВИЛЕГИИ

Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Певецът Тино, който нашумя след участието си в „Гласът на България“, също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници.

Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.

Top
>