Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАСНЕХА „ЕРГЕНЪТ“ 3, ЯСНА Е ПОБЕДИТЕЛКАТА

ЗАСНЕХА „ЕРГЕНЪТ“ 3, ЯСНА Е ПОБЕДИТЕЛКАТА

александър младенов ергенът aleksandur mladenov

Снимките на „Ергенът“ 3 приключиха и екипът на най-хитово риали предаване вече е в България.

Участничките и хората зад камера обаче трябва да мълчат до последния епизод през проблетта коя този път е спечелила любовта на бизнесмена Александър, но така или иначе победителката вече е известна. Този път снимките на „Ергенът“ не бяха в Турция, а на остров Родос в Гърция. Луксозното имение, в което дамите са се стремили да пленят сърцето на бизнесмена Александър Младенов, има дори хеликоптерна площадка. Сценаристката Ваня Щерева използва връщането си у дома, за да се види с приятеля си Юлиан Вергов.

ПАУЛИНА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ВЛИЗА В „ЕРГЕНЪТ“

Водещият Наум Шопов пък се пошегува, че вече трета година той е големият печеливш в предаването, което си е самата истина. Бившият доктор се появява за кратко, колкото да обяви идването на Ергена и има достатъчно време за себе си и семейството си, което също го придружава в Гърция, като заедно с това взима сериозен хонорар.

НАУМ ШОПОВ ИЗДАДЕ ЛОКАЦИЯТА НА „ЕРГЕНЪТ“ 3

Той публикува снимка от летището на Родос, на която виждаме половинката му Теа Минкова и дъщеричката им Амая. „Всички рози са дадени! Прибирам се с най-ценното“ – написа потомственият актьор. Другата новост е, че Теа Минкова също се включи в работния процес. Двамата с Наум заснеха онлайн изданието на романтичното риалити. „Мега яко стават снимките, защото интервюираме момичетата, които си тръгват от имението. Ще станете свидетели на техните неподправени реакции. Онлайн поредицата ще се появява в btvplus.bg след излъчването на ефирния епизод“ – споделиха Теа и Наум в началото на октомври, докато използваха един от почивните дни за разходка на малко познатия гръцки остров Сими.

Top
>