Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАЩО ЕРГЕНЪТ АЛЕК Е ИЗБЯГАЛ ОТ ФИНАЛА НА ШОУТО

ЗАЩО ЕРГЕНЪТ АЛЕК Е ИЗБЯГАЛ ОТ ФИНАЛА НА ШОУТО

алек младенов ергенът alek mladenov ergenut

Ергенът Алек е избягал финала на романтичното предаване и не е сложил годежен пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение на три месеца се бориха за сърцето му, гласи изтекла информация от кухнята на шоуто, пише Минаха години. Разкритието изцяло преобръща очакваното развитие на сюжета и гарантира че зрителите ще станат свидетели на прецедент в шоуто до момента.

В предишните два сезона ергените Виктор и Евгени все пак избраха фаворитка, но така и не стигнаха до официален граждански брак. Третият ерген Алек Младенов няма да има съдбата на предходните красавци. Той няма да успее да открие сродната си душа или дори приятел в шоуто и ще избяга на самия финал с писмо, което ще остави на водещия Наум Шопов. В него младият мъж ще се извини на финалистките – разведената майка на 9-годишно момче Надежда Вишева и Маги Томова, управителка на модерно столично заведение и някогашна голяма любов на шоумена политик Слави Трифонов.

ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА НОВОТО ИМЕНИЕ НА „ЕРГЕНЪТ“

С прощалните си думи хубавият възпитаник на френската гимназия ще каже на напористите дами колко са прекрасни, но ще обясни, че има друг път в живота си и няма да продължи по него с нито една от тях. Правилата на шоуто не го задължават да прави предложение за брах. Твърди се, че до драматичната развръзка се стигнало след сериозен разговор между Алек и майка му, която направила доста нелицеприятен коментар за морала на стигналите до края на шоуто претендентки за сърцето на сина й, пише Хот арена.

Определенията й за тях били толкова пиперливи и откровено груби, че се наложило да бъдат изрязани и да не видят бял свят в рекламните видеа. Бъдещата свекърва, като и бащата на Алек били в пълен потрес от канадидат снахите, чийто натюрел по никакъв начин не се вписвал в ценностната система на милионерското семейство.

Именно този откровен разговор на Алек с майка му наклонил везните към крайното му решение – да си тръгне като необвързан мъж от имението на красивия гръцки остров Родос. Дали сюжетът ще се развие точно по този начин, предстои зрителите да разберат в следващите три месеца. Само след два излъчени епизода, развлекателното предаване се радва на изключителен интерес, но и много критики към участничките. Повечето от кандидатките за слава и любов шокорат с изкуствения си външен вид и скандално поведение.

Top
>