Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАЩО ГЕРО ОТСВИРИ NOVA И ОТИДЕ В BTV?

ЗАЩО ГЕРО ОТСВИРИ NOVA И ОТИДЕ В BTV?

геро gero

Герасим Георгиев-Геро заби нож в гърба на продуцента Маги Халваджиян и на Нова телевизия, където се изявява от години. Корпулентният актьор хукна при конкуренцията и разочарова досегашните си работодатели.

Из коридорите на телевизията се говори, че Геро е имал сериозен скандал с Димитър Рачков зад кусилите на неговото шоу и появата му по бТВ вероятно е повлияна след тази случка.

Факт е, че само няколко седмици след слуховете за скандал с Рачков, неговият колега Геро се появи в конкурентната телевизия. Той бе поканен като гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където разказа доста интересни неща.

Но появата на Геро при конкуренцията не е единственият удар за Халваджиян. Във видео връзка се включи и Васил Василев – Зуека, който преди няколко години напусна изненадващо арменската фирма и отиде да търси щастието в Испания. Така за една вечер бТВ откраднаха две от любимите лица на конкуренцията си.

След гостуването на Геро по бТВ започна упорито да се говори, че го ухажват за постоянна работа при тях. Вече се обмисля какво да му предложат, за да го придърпат при тях, а след скандала с Рачков, който винаги е предпочитан пред него, със сигурност би се съгласил да работи за конкуренцията.

Top