Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАЩО ГУЩЕРОВ НЕ ВОДИ СВЕТЛАНА НА ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

ЗАЩО ГУЩЕРОВ НЕ ВОДИ СВЕТЛАНА НА ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

светлана гущеров

Светлана Гущерова обясни каква е причината, заради която откакто е семейна съпругът й Христиан Гущеров не я е завел на нито една екзотична дестинация.

Моделката и младият бизнесмен са обиколили половин Европа, но със семейния автомобил. Светлана и друг път е споделяла, че с любимият й не напускат пределите на контитента, не защото Гущеров не иска да я поглези на Малдивите или на Сейшелите, а защото има фобия от самолет.

Това обаче не винаги е било така. Като по-млад Христиан нямал проблем с летенето. Всичко обаче се объркало по време на един полет.

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА БРЕМЕННА С ЧЕТВЪРТО

„Причината Хриси да ненавижда самолетите е, че е преживявал е много, много тежка турбуленция. След нея не иска и да чуе за самолет. Затова пропускаме някои по-екзотични дестинации, но се надявам с времето да мога да му помогна да преодолее този свой страх и с децата да можем да отидем другата зима на топло примерно.

Засега фобията му налага почивките ни да са в Европа – навсякъде, където може да се стигне с кола“, обясни Гущеров пред в. „Телеграф“.

Top
>