Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАЩО КАТЕТО ЕВРО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА

ЗАЩО КАТЕТО ЕВРО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА

катето евро kateto evro

Макар да страни от политиката, актрисата Катето Евро чака промени след изборите. Най-важната от която е да получи шанс да се пенсионира.

Звездата от „Оркестър без име“ признава, че заради малък трудов стаж не може да започне да получава нормално възнаграждение на старини. Евро може да получи само социална пенсия, която в момента е 247 лева. Тя обаче се дава на 70-годишна възраст, което означава, че на актрисата й остават още четири години.

„Дано да дадат по-рано и да е малко по-висока“, надява се Катерина.

Знаменитата актриса не крие, че донякъде сама е виновна за положението, в което е изпаднала, но такива са били условията за работа в актьорските среди.

КАТЕТО ЕВРО КЪПЕ СНАХИТЕ СИ В ЕДНО ДЖАКУЗИ

„Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми ангажименти са били без договор“, потвърждава актрисата.

Затова тя все още работи усилено, за да се издържа. На светско събитие дори се пошегува, че ще приеме всякакви рекламни предложения, защото няма други доходи.

„Не съм мислела като млада, че ми трябват толкова години за пенсия“, оплака се още актрисата. Въпреки неволите Катето Евро остава позитивна и се заканва, че докато може, ще работи, защото това я кара да се чувства добре, пише България днес.

В момента актрисата е щастлива от новината, че съвсем скоро ще има нови попълнения в семейството си, като подметна, че това са бебета кучета, а не внучета. Феновете, разбира се, й пожелаха да стане истинска баба и синът й Сашо Кадиев да я зарадва с внуче и от актуалната му половинка – манекенката Ивелина Чоева.

Top