Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА СИ ХВАНЕМ ГОТИНО ГАДЖЕ?

ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА СИ ХВАНЕМ ГОТИНО ГАДЖЕ?

love-ship

Всеки мъж и всяка жена иска да има свестен човек до себе си. За съжаление, съществуват доста фактори, които са в състояние да ви попречат да срещнете мъжа/жената на мечтите си. Но това не бива да ви обезкуражава. Това, което трябва да направите, е да следвате съветите ни, за да може да елиминирате поне част от въпросните фактори.

Ако наистина искате да си хванете готино гадже, то трябва да водите активен социален живот и да се запознавате с много нови хора. Но това, че сте постоянно навън и флиртувате, не означава, че бързо ще си намерите половинка. Не се отегчавайте, ако сте се запознали с няколко момчета/момичета и нито едно от тях не е успяло истински да привлече вниманието ви.

Вижте няколко съвета, които ще ви помогнат да си хванете гадже:

Не забравяйте самочувствието си у дома – когато човек не се чувства добре в кожата си и не се харесва, околните го забелязват. За да питаят хората около вас положителни емоции към вашата личност, то трябва самите вие да се харесвате. Обичайте се такива, каквито сте и не си слагайте маски, опитвайки се да приличате на някой друг. Самочувствието е изключително важна част от човешкия характер, както в любовта, така и в кариерата. Ще забележите, че колкото повече се цените като човек, толкова повече комплименти ще получавате от околните.

Бъдете себе си – няма смисъл да заблуждавате хората около вас, че сте друг тип човек. Какъв е смисълът да играете роля в продължение на няколко години и един, когато ви писне, да свалите маската и хората около вас да ви изоставят, защото са наранени, че са били лъгани толкова време и защото не харесват истинската ви същност? Бъдете себе си!

Доверете се на сърцето си, а не на това, което казват околните – хубаво е да се интересувате от мнението на вашите близки и приятели, но няма нужда да бъдете нещастни заради тях. Придържайте се към собствените си принципи и цели. Ако се чувствате щастливи с определен човек, останете с него, въпреки мнението на околните. Разбира се, не бива да позволявате да злоупотребяват с вас или да ви насилват физически/психически. Но вие се знаете най-добре какво чувствате и дали си струва да се борите за човека, когото обичате.

Не прекалявайте с настоятелността

Хубаво е в началото на връзката ви да го карате по-леко. Не правете дългосрочни съвместни планове, защото има възможност да отблъснете човека до вас. Някои хора се страхуват от сериозните обвързвания. Не променяйте ежедневието си, само защото си имате ново гадже. Продължете да излизате редовно с приятелите си и да извършвате ежедневните си занимания. Не бива да се вглъбявате в една връзка, защото после е трудно да я прекратите, ако има нужда. Бъдете естествени – това се отнася както за момичетата, така и за момчетата. Не се гласете прекалено много време преди среща. Постарайте се да изглеждате добре, но не прекалявайте с контенето. Повечето хора ценят естествеността много повече от обилното количество грим или гел.

Бъдете реалисти – хубаво е да имате известни изисквания към половинката си, но много е важно да бъдете реалисти. Защото колкото по-невъзможни неща искате от човека до себе си, толкова по-малък е шансът да го срещнете. Напишете на лист хартия най-важните неща за вас и се стремете към тях. Останалите могат да бъдат пренебрегнати, ако човекът наистина си заслужава. При положение, че сте срещнали страхотно момче/момиче, с което се разбирате идеално и си пасвате, мислите ли, че е редно да не сте заедно, защото той/тя не е достатъчно висок/а?

Източник: teenproblem.bg, снимки: интернет

Top
>