Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАЩО ПЕТЪР И РАДИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СИ НАВЛЯКОХА ХИЛЯДИ ХЕЙТЪРИ

ЗАЩО ПЕТЪР И РАДИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СИ НАВЛЯКОХА ХИЛЯДИ ХЕЙТЪРИ

петър радина бразицов petar brazicov radina

Инфлуенсърската двойка Петър и Радина от „Един за друг“ успяха да си създадат десетки врагове извън пределите на забавното шоу. Семейната двойка от столичния Люлин дадоха заявка, че ще бъдат една от двойките на финал, но предстои да разберем дали ще сбъднат мечтата си.

Петър и Радина обаче бяха определени за една от най-неприятните двойки в шоуто този сезон. Причината за негативната реакция срещу семейството, е тяхното поведение, смятат фенове на шоуто. „Гледам това предаване от сезон 1 и за първи път има двойка ,която ми е толкова противна,(Радина и Петър) създават само интриги, злобни са ,за първи път има коалици… те ще ме откажат да гледам предаването“, пише бясна потребителка.

„Опитват се да играят някаква тяхна си игра, тези двамката, Радини и Петър, само че отстрани всичко се вижда много по-ясно и стратегията им прозира. Вижда се колко са злобни и долни. Не виждам какъв беше проблемът, че Арти го победи, доказа се в тази игра, че е по-добрият от двамата. За каква хвърлена ръкавица говори, какви пет лева. В живота се случва и да загубиш не може винаги да си най-добрият“, пише друг потребител, визирайки последното предизвикателство в „Един за друг“, в което Петър загуби, отбелязва vbox7.

ИНФЛУЕНСЪРИТЕ АРТЬОМ И КРИСТИНА ВЛЯЗОХА В „ЕДИН ЗА ДРУГ“, ОЧАКВА ГИ ШОК

„Радина и Петър започват да си показват лошотията 😀Толкова ги е страх от Криси и Арти,че сами се дънят…“, „Първият сезон в който да има отблъскваща двойка и то с такива грозни коментарчета, визирам Радина и Петър! Доста са антипатични и самовлюбени“, гласят още мнение във Facebook. Има потребители, които не виждат проблем в поведението на двойката от Люлин, критикувайки повече пък Арти и Криси Дончева.

Top