Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАЩО ПЕВИЦАТА EVA ХОДИ БЕЗ БЕЛЬО

ЗАЩО ПЕВИЦАТА EVA ХОДИ БЕЗ БЕЛЬО

eva ева

Певицата и инфлуенсърка EVA определено става все по-известна с разголените си фотоси в Instagram, а не с музика и клипове. Е, „всеки сам си преценя“, както е популярно да се казва сега, а EVA определено e направила това за себе си.

По празниците певицата зарадва последователите си с кратко BDSM видео в TikTok, в което остави малко на въображението. Преди това пък EVA се щракна почти гола на Боянския водопад, с което отново разпали мъжката половина. Сега пък призна в Instagram, че понякога прави нещо, което се е случвало на почти всеки (хайде, нека бъдем честни!).

„Излизала ли си без бельо някога?“, пита фен, а EVA му отговаря положително. Ние изобщо не сме изненадани, че инфлуенсърката е излизала без бельо, но се надяваме да е била с панталон, а не с минижуп, че иначе Вели Отвертката би си имала сериозна конкуренция.

Трябва да отбележим, че в последните месеци именно #naughty е настроението, което струи от публикациите на EVA в социалните мрежи. Дори участието си на 31 декември тя анонсира със снимка по бански.

За EVA 2021 г. беше доста бурна, като през лятото афишира, а по-късно и прекрати връзката с гаджето си, отбелязва vbox7. „Когато спиш с две жени едновременно, това е полиамория. Когато двете жени не знаят една за друга, това е изневяра“, сподели през лятото тя и бе категорична, че тя и въпросният мъж няма как да останат приятели след края на връзката им. „Не сме приятели и някога няма да бъда с подобен човек. Унижи мен. Унижи жена си. Продължава да унижава себе си. Не съм част от това нещо“, категорична бе тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от EVA (@evatgofficial)

Top
>