Вие сте тук
Начало > Издънки > УЖАС: ЗАСНЕХА КАК ГАЛИН ШМЪРКА КОКА

УЖАС: ЗАСНЕХА КАК ГАЛИН ШМЪРКА КОКА

galin

Дрогата все по-упорито бива налагана чрез средствата за въздействие и манипулация, и очевидно няма органи, на които да прави впечатление откровеното популяризиране на наркотични вещества като нещо съвсем нормално за времето, в което живеем. Камо ли да го санкционират…

Кокаинът присъства дори в най-новия уеб сериал „Viral“. 15-минутните серии се излъчват по „Vbox7“ – платформата за видео обмен, която е под шапката на Нова телевизия и в която очевидно смятат за естествено един от идолите на подрастващите, чалгаджията Галин, да чертае бели линии, пише ПИК.

Скандалната сцена, която възмути майки в интернет-форумите, се разиграва в началото на трета серия. Певецът, който изпълнява ролята на Захари Велински – собственик на луксозно имение, в което живеят влогъри и инфлуенсъри, имитира смъркане на кокаин.

Сериалът бе рекламиран в публикации на Нова тв със звездния си каст: в него участват български любимци – инфлуенсъри, риалити звезди и изпълнители от различни музикални жанрове. С други думи – все млади хора с огромна фен армия. А фен армията обича да подражава на идолите си…

Трилърът цели да хвърли поглед зад кулисите на най-известните звезди в социалните мрежи, техните скрити пороци и тайни. Че голяма част от звездите у нас са подвластни на пороците отдавна е публична тайна, но акцентирането върху тях и то в сериали, в чиято зрителска аудитория преобладават тийнейджърите, най-малкото носи риск.

До скоро родните изпълнители се осмеляваха да вкарват темата с наркотиците само в текстовете си. Това обаче явно вече е демоде. Бели линии и „тухли“ кокаин се появиха и в новия клип на рапъра 100 кила, който се върти из онлайн пространството от сряда.

Top
>