Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЖАНА БЕРГЕНДОРФ РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ПАРИТЕ ОТ ЛОТАРИЯТА

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ПАРИТЕ ОТ ЛОТАРИЯТА

жана-бергендорф

Жана Бергендорф потвърди, че е спечелила четвърт милион лева от Националната лотария. Тя разкри какво ще прави с парите.

„Спечелих 250 000 от лотария! С тези пари ще започна на чисто, те са ми и като стимул да подредя живота си отново. В момента детето е при мен, грижа се за него, записвам песни и вече имам мениджър – Иван Иванов“, споделя певицата.

Изпълнителката, която преди дни стана лице на инициативата срещу насилие над жени и деца „За теб“ е невероятно щастлива от късмета си.

Животът на талантливата звезда е низ от възходи и падения. Въпреки това червенокосата Жана не се спира. Тя упорито се бори за сина си Лео и за себе си, както и за всички, които обича.

„Вярно е, че съм преживяла насилие. Мама ме заряза в сиропиталище за цели шест години. Бях малтретирана от дете, а любовниците на майка ми ме шамареха ежедневно“, призна и в къщата на „ВИП Брадър“ Жана преди години, пише „България днес“.

„Майка ми предпочиташе мъжете си пред мен. Те ме смазваха от бой. А по-лошото е, че и тя го правеше. Ето защо живях в пансион шест години. Помагаше ми с пари, мислейки, че те са достатъчни. А аз търсех майчината ласка.

За нея беше важно да изкарва пари. Аз не съм като нея, аз съм свободна“, споделя през сълзи певицата.

Въпреки тежкото си детство Жана е простила на майка си и дори й е благодарна. Смята, че иначе би се превърнала глезено момиченце, неспособно да се справи с живота.

Бергендорф преживява много тежко насилието и от страна на последния си приятел Лео. Двойката дори стигна до арест и съд, като в скандала се оказаха намесени и наркотици.

„Искам да кажа с днешна дата на момичетата да се борят с насилието, да застанат срещу него и се радвам, че има хора, които могат да им помогнат“, казва Жана Бергендорф, която стана и лице на кампанията, както и представител на мобилното приложение на инициативата „За теб“. Самата певица живее нов живот, освободена от демоните на миналото си.

Top