Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖЕНАТА НА ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ С НОВ МЪЖ

ЖЕНАТА НА ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ С НОВ МЪЖ

миряна ивайло захариев

„Христос възкръсна и открихме сезона. Благодаря на Иван Кулин, най-търпеливият човек на света“. С тези думи на най-светлия празник красивата ексжена на актьора Ивайло Захариев – Миряна Георгиева, за първи път призна за съществуването на нов мъж в живота си.

Пиарката от Би Ти Ви предизвика бурните овации на приятелите си, като с публикуваните снимки призна, че мъжът, с когото се среща, я е научил да кара мотор. Самата Миряна бе в рокерска кожена униформа и развети от вятъра коси.

За слуховете, че бившата на Захариев има много ухажори, се заговори веднага след като двамата с актьора се разделиха.

„На нея й трябваше време, за да свикне с новата ситуация. Освен всичко след раздялата двете им момчета са основно на нейните ръце, което направи още по-трудно да си намери нов мъж“, споделя близка до Миряна. Според хората около пиарката в последните месеци тя се занимавала най-вече с децата и работата си, но никой така и не разбирал какви чувства таи в себе си.

ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ ОТМЕНЯ СВАТБАТА СИ ЗАРАДИ КОВИД

Междувременно Ивайло Захариев, с когото вече имат официален развод, смята да сключи брак през лятото, както сам призна пред „България Днес“. Новата му жена Станислава работи в компютърния гигант IBM и стана известна като създателката на „Бебеносещ календар“, в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите отиват за благотворителност.

Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018 г. покрай новото издание на календара. За снимките Захариев позира и с двамата си синове, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка. Кога точно е припламнала искрата на любовта между двамата не е ясно, но е факт, че двамата стават гаджета.

Самата Станислава продължава да твърди в мрежите, че е влюбена в актьора както в първия ден, в който го е видяла. „Моят ментор, моята муза и най-големият ми почитател“, пише русокоската и допълва: „На всички, които ме следят и критикуват зад гърба ми, искам да припомня, че животът си е мой и не ме е срам да бъда щастлива“, в отговор на обвиненията, че е разбила семейството на Захариев. Според запознати с житието-битието на красавицата тя е майка на 2-годишно хлапе, наскоро се е върнала на работа след майчинство и няма съпруг.

Съдбата среща Ивайло и съпругата му Миряна преди 10 години. Запознали се в протестантска църква. Няколко месеца след запознанството актьорът събрал смелост да й предложи брак.

През 2012 г. те си казаха „да“ на пищно празненство. Церемонията се проведе изцяло в протестантските традиции, пише България днес. Любопитен факт около връзката на Ивайло и Миряна е, че са консумирали любовта си едва в първата брачна нощ. Дори първата им целувка е била едва в сватбения ден. Двамата имат синове – Филип и Дамян.

Top
>