Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЛАТКА ДИМИТРОВА ПАК ЛЕГНА ПОД НОЖА

ЗЛАТКА ДИМИТРОВА ПАК ЛЕГНА ПОД НОЖА

златка-димитрова

Златка Димитрова пак легна под ножа миналата седмица, но този път не за да коригира бюста или носа си, а й отстраниха опасен хемангиом от гърба. Всичко започва от обидна и малка бенка, която, без да иска, закача с ноктите си, докато се съблича.

За две седмици става тройно по голяма, възпалява се и се превръща в кървящ хемагиом. Затова и моделката се допитва до д-р Енчев. „Той, като видя бенката, каза, че трябва да се отстрани, защото може да се изроди, щом е продължила да расте и да кърви. Пуснаха ми изследвания, вкараха ме в операционната, сложиха ми местна упойка и ми я махнаха безкръвно с лазер за около 15-20 минути. Сега чакаме хистологията“, обясни пред „Галерия“ Златка.

И ЗЛАТКА ДИМИТРОВА СЕ ОТКАЗА ОТ БИЗНЕСА СИ

Това е петата операция на за Димитрова, като всичките е правила при д-р Енчев, с когото се запознава пред 2009г., когато печели титлата „Мис Плеймейт“. Два пъти си е слагала силикон в бюста, като вторият път е коригирала след раждането на сина си Миро преди две години.

Има една интервенция на носа през 2016г., а преди пет години й остранили полип на дебелото черво. Там си е слагала и ботокс на челото.

Вижте тази публикация в Instagram.

 

С него се запознах през 2009, когато спечелих титлата Плеймейт. И до ден днешен винаги съм му се доверявала. Винаги съм се допитвала до него! И сега отново! Този път не е свързано с пластика, а хемангиомче Благодаря на Вас и екипа за страхотното отношение и професионализъм….отново! #медлайн #многопрофилнаболница #дрАнгелЕнчев #dr.906090 #plasticsurgery @dr.906090 @dr.enchev_private

Публикация, споделена от ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) на

Top