Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЛАТКА ДИМИТРОВА ПОТВЪРДИ, ЧЕ СПИ С ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

ЗЛАТКА ДИМИТРОВА ПОТВЪРДИ, ЧЕ СПИ С ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

златка-димитрова-кирил

Златка Димитрова вече не крие новия мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев. Те са двойка от няколко месеца, след като плеймейтката се раздели за втори път с бащата на детето си – Мирослав Недев.

Доскоро Димитрова криеше упорито актуалното си гадже, но вече не се притеснява да го показва. Тя се дразни, че някои нейни приятелки иронизират професията му. „Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме уважава. А досега уж имах връзка с богат човек, който даже не плаща дължимите пари за детето”, отсича брюнетката.

Атлетичната дама и приятелият й си позволиха кратка романтична почивка в италианската модна столица Милано, но вече се завърнаха на родна територия и отново са в Бургас. От доста време Златка живее в морския град и все по-рядко се завърта в столицата.

Плеймейтката и мускулестият треньор се запознали във фитнес залата и първоначално споделяли само общата си страст към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка вече била разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал точно неин тип. Той също има дете от предишна връзка, което е горе-долу на същата възраст като малкия Миро.

Димитрова не може да спре да хвали приятеля си и твърди, че на него дължи стегнатата си фигура.

Той изготвил за нея фитнес програма и всеки ден я мотивирал да посещава залата и да тренира усилено. Брюнетката се опитва да прави реклама на Танев, като се кълне, че той е един от най-добрите специалисти в своята област.

Близки до Златка твърдят, че напоследък тя се е вманиачила по бодибилдинга. Тя е напомпала мускули като на културист и е оформила мощни бедра. Бургазлийката коментира, че винаги е била спортна натура, но манията й по вдигането на големи тежести се разпалила след раждането на сина й, когато искала на всяка цена да свали натрупаните килограми и да изглежда перфектно без грам мазнина по тялото си.

Плеймейтката и настоящ фитнес модел редовно публикува свои снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичната си фигура, но с това предизвиква не само комплименти, а и отрицателни реакции. Мнозина я упрекват, че е заприличала на мъж, но тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на други дами да постигнат нейните резултати.

Златка има намерение да се преквалифицира в инструктор и да превърне хобито си в професия.

Преди да се залюби с фитнес инструктора Кирил, Димитрова имаше дълга и противоречива връзка с Мирослав Недев – бащата на сина й. Те многократно се събираха и разделяха, но изглежда, че последната им разлъка е окончателна Въпреки многобройните им опити да продължат житейския си път заедно, те не успяха да възродят любовта си, пише Уикенд.

Първата сериозна криза между бившите влюбени настъпи миналото лято, когато Златка се впусна в авантюра с бургаския плейбой Галин Гочев. После обаче съжали за постъпката си и се върна при Миро, ала семейната им идилия не продължи дълго. Сега бургазлийката е категорична, че никога няма да се събере с бащата на детето си.

Top
>