Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗЛАТКА РАЙКОВА: БЛАГОЙ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ЖИВОТА МИ

ЗЛАТКА РАЙКОВА: БЛАГОЙ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ЖИВОТА МИ

златка райкова zlatka raykova

Винаги досега тя се е изказвала по омразната си тема „Благой Георгиев“ в интернет и мрежите, предимно отговаряйки на въпроси на любопитни последователи. Този път обаче се изправи директно в ефира на национална телевизия и го заяви пред милиони зрители.

Златка Райкова, а вече Златка Хачатрян, категорично заяви пред Мон Дьо, че най-голямата грешка в целия й досегашен живот, носи името Благой Георгиев. И ако е имала възможност, нямаше да я направи никога.

При все, че е минало толкова време от раздялата им, а Златка все още е силно настървена към него, сами си правете изводите какви са били отношенията им. Райкова заяви, че по времето с Джизъса самата тя е била друг човек, много по-лош човек, защото той е провокирал това у нея.

ЗЛАТКА РАЙКОВА ПРАВИ ФАСТИНГ ПО 24 ЧАСА

„Сега сигурно много хора ще ме попитат – ама как така Благой е грешка, щом е баща на сина ти, щом имаш дете от него?! Да, повтарям го отново – не ме интересува, че имам дете от този мъж, той е най-голямата ми грешка. Казвам го и ще го потвърждавам винаги“, заяви Райкова.

А после отвърна, че да – може би голямата любов в живота й е Карен Хачатрян. „Щом съм се омъжила за него, значи той е любовта ми“, смее се плеймейтката.

Top
>