Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЛАТКА РАЙКОВА ДОГОНИ КАТЯ ОТ „РИТОН“

ЗЛАТКА РАЙКОВА ДОГОНИ КАТЯ ОТ „РИТОН“

златка-катя-ритон

Русата Златка вече ходи изцяло без сутиен, защото не може да си намери толкова голям размер, който да удържи прелестите й. Гърдите на бременната плеймейтка са станали огромни за радост на мъжете.

В момента тя може да се конкурира единствено с Катя от дует „Ритон“ по голяма гръдна обиколка. Райкова има две операции на бюста, като той гонеше 100 см. още след втората. След като забременя, тя наддаде още на женски прелести, както всяка бъдеща майка, пише lupa.bg. Огромна част от качените килограми отиват в пазвата, а при Златка другите са отишли в ханша и дупето й, както стана видно от последните й папарашки снимки.

Ритонката носи сутиен с размер 85 F, какъвто много трудно се намира. Райкова, която вече я е догонила по гръдна обиколка, също се нуждае от този номер от женското бельо, но е решила да не се затормозява с търсене, а направо да си ходи без сутиен.

Преди време Катя шеговито заяви: „Жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки, но пък мъжете се делят на такива, които харесват Ритонки и такива, които мразят Бюстабанлийки!“.

Top
>