Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗЛАТОТЪРСАЧКИ, НАПАДАЙТЕ: НОВИЯТ „ЕРГЕН“ ИМАЛ 20 МИЛИОНА В СМЕТКАТА

ЗЛАТОТЪРСАЧКИ, НАПАДАЙТЕ: НОВИЯТ „ЕРГЕН“ ИМАЛ 20 МИЛИОНА В СМЕТКАТА

александър младенов aleksandut mladenov

Бизнесменът Александър Младенов е новият „ерген“ на България. Момъкът е млад, богат и успешен – все качества, които неудържимо привличат родните златотърсачки.

„Уикенд“ научи, че Алек, както обича да го наричат, е под 30 години, но не иска да акцентира на годините си, за да не се притесняват да се борят за сърцето му по-възрастни дами.

Младенов е сред успешните млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш.

Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство. Според запознати личното му състояние се оценява на над 20 милиона лева.

„За себе си знам, че съм щастлив човек, и искам хората да ме възприемат така. „Този е успешен или е постигнал много“ – това са само думи на вятъра, ако няма с кого да споделиш успехите и приключенията в живота. Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная. Да започнем така – аз съм Алек“, заявява в првия промо клип бизнесменът.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност.

Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която да споделя светогледа и разбиранията му.

БИЗНЕСМЕНЪТ АЛЕКСАНДЪР МЛАДЕНОВ Е НОВИЯТ „ЕРГЕН“

Младежът е харизматичен и веднага спечели интереса на куп жени, които вече са подали своите кандидатури за участие в шоуто. В интернет вече го определиха като двойник на турския актьор Къванч Татлъту.

Двамата наистина имат голяма прилика с русите си коси и светли очи. Младенов има сходства и със своя съименник – дизайнерът Александър Ковачев, който е половинка на синоптичката Гери Малкоданска.

Според слуховете новият сезон на „Ергенът“ няма да се снима в Турция, както беше досега. Новата локация е Гърция, но все още не се знае къде точно ще се провеждат снимките. Със сигурност участничките и „Ергенът“ отново ще се радват на лукс.

Предните две издания бяха заснети в Турция. Вторият сезон бе в Бодрум, а първият бе в частен луксозен комплекс Гьокче Джемиле, в близост до Фетхие.

Top
>