Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗВЕЗДА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ЛИ Е НОВИЯТ ЕРГЕН?

ЗВЕЗДА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ЛИ Е НОВИЯТ ЕРГЕН?

илхан шен ilhan sen

Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, най-вероятно ще е новият ерген в едноименното шоу на bTV. Хубавецът е с български корени, роден в Шумен през 1987 година. За него именно първи Secret.bg писа. Илхан нашумя в южната ни съседка със сериала „Любов, логика, отмъщение“, който и в момента е най-гледаният. Актьорът има голямо желание да се пробва в шоуто, да си намеря момиче за женитба.

„Не съм гледал български филми, но пък харесвам шоуто „Ергенът“, казва загадъчно Илхан Шен. Той вече е изпратил своята заявка за участие в избора на главен герой в новия сезон на предаването.

НОВАТА ЗВЕЗДА В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ИЛХАН ШЕН Е РОДОМ ОТ ШУМЕН

Още като 17-годишен започва да работи като модел. През 2009 година печели титлата „Най-добър модел на Турция“, а същата година представя страната си на конкурса „Най-добър модел на света 2009“, който тогава се провежда в София.

Освен Илхан Шен и други известни българи също ще премерят сили за участие в предаването. Интерес да участват в новия сезон на „Ергенът“ са заявили фолк певецът Меди, както и Петър Петров, един от участниците във „Фермата“, пише „България Днес“. Сърцето на Петър е свободно, след като в предаването си падна по актрисата Даяна Ханджиева, с която извън шоуто така и не станаха близки.

петър-петров-petar-petrov

Други интересни кандидати за участие са волейболен национал, популярен български актьор и двама българи посочени от класацията на Форбс за най-влиятелните хора под 30 години.

Top