Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗВЕЗДАТА ОТ „ВЛАД“ ПАК СТАНА ТАТКО

ЗВЕЗДАТА ОТ „ВЛАД“ ПАК СТАНА ТАТКО

адриан нартеа adrian nartea

39-годишният красавец от сериала „Влад“ стана татко за втори път. Актьорът Адриан Нартеа показа в социалните мрежи новородената си си дъщеря Петра. Красавецът стана истинска звезда у нас за една нощ. На Коледа Нартеа обяви във фейсбук, че ще става татко за втори път.

“Герой като Влад е огромно предизвикателство за всеки актьор и съм изключително щастлив, че точно аз бях избран да се превъплътя в неговата кожа”, казва Адриан.

ИСТИНСКИЯТ ВЛАД – КАК АДРИАН НАРТЕА ЗАГЪРБИ МОДНИЯ ПОДИУМ И СТАНА ЗВЕЗДА В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ

Той е участвал в британската драма от 2014 г. “За кралицата и страната” на Джон Бурман, която е продължение на друг филм на същия режисьор – “Надежда и слава” от 1987 г. Адриан се е снимал и в комедийния сериал “Блокът”, който разказва за забавните приключения на семейства, които живеят в една кооперация – досущ като българския “Етажна собственост”.

Освен като филмов актьор Адриан се изявява и като тв водещ. Той е роден на 6 август 1981 г. в Брашов и завършва Националната академия по физическо възпитание и спорт в Букурещ. Дебюта си пред камера прави през 2007 г. Женен е за красивата манекенка Алина Феринчеак. Семейството има дъщеричка – Мара, а сега е в очакване на второто си дете, чиито пол Натрея не разкрива.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Adrian Nartea (@adinartea)

Top
>