Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ В ЛУКС И ИМОТИ И СИ СТРОЯТ ПАЛАТИ

ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ В ЛУКС И ИМОТИ И СИ СТРОЯТ ПАЛАТИ

реалистимо realistimo

Звездният статус и у нас, подобно на други места по света, идва с желанието за лукс и всякакви удобства. За някои от по-старите известни пък техните лукс имоти са наследство, което обаче не им пречи да инвестират в нови, още по-луксозни жилища, които да препродават на максимално високи цени, възползвайки се от името и престижа си. Порталът за луксозни недвижими имоти в София Реалистимо  следи отблизо поведението на известните българи на имотния пазар и какво търсят да купят.

Лили Иванова и домът й на “Оборище”

Апартаментът, в който живее примата, е на последен етаж и разполага с покривна тераса. Снимки от подредбата често се появяват в луксозни списания за интериор – от тях е видно, че домът прилича по-скоро на арт галерия с произведения на именити български художници, а мебелите са решени в светли цветове, предимно любимото на певицата бяло.

Въпреки че притежава това съкровище обаче, тя не престава да закупува и препродава имоти – пример за това има едва от миналата година, когато тя сключва сделка за повече от половин милион лева за продажбата на имот с над 160 квадрата площ на шестия етаж в сграда, част от изключително луксозен комплекс в “Изгрев” в София. Не е тайна, че притежава и имоти в “Лозенец”, “Кръстова вада” и други топ квартали.

Преслава и жилището й в Бояна

Апартаментът на певицата е на последния етаж в луксозна сграда в един от най-популярните сред известните българи столичен квартал. Той е с бароково обзавеждане и площ от около 170 кв. м. Едновременно с това обаче певицата строи къща в Драгалевци, има и проект за друга в Пловдивско, където само парцелът струва повече от 500 000 лв.

Аня Пенчева и замъкът й в “Лозенец”

Става дума не за столичния квартал, а за морския курорт. Там актрисата от години притежава изключително голямо имение, чийто дизайн не само напомня средновековен замък, но и има истинска кула, от която тя и близките й често се наслаждават на гледката към плажа.

В последните години обаче уседналия начин на живот не е толкова привлекателен за Аня и съпруга й – ето защо луксът, на който те са свикнали, е пренесен в кемпер, с който от миналото лято те пътуват. Тук става дума наистина за луксозен имот на колела, който има всичко необходимо за едно незабравимо, но и уютно пътуване.

Луксозните имоти са запазена марка на българските звезди – нещо повече, подобно на Холивуд, и у нас надпреварата по ексцентричност е в разгара си.

В България луксозни имоти се търсят както в София, така и в по-големите градове на страната като Пловдив и Варна, но и по морските курорти. Освен българи, се забелязват и повече чужденци, които са готови да инвестират.

Все повече лукс имоти ново строителство се строят в столицата. В сайта на Реалистимо могат да се намерят луксозни жилища и палати за над един милион евро.

Top
>