Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „ТРИТЕ МЕЧКИ“ СЕ РАЗПАДНАХА, БАХАРОВ ИЗОСТАВИ ВЕРГОВ И КАРАМАЗОВ

„ТРИТЕ МЕЧКИ“ СЕ РАЗПАДНАХА, БАХАРОВ ИЗОСТАВИ ВЕРГОВ И КАРАМАЗОВ

Трите любими „мечки“ на родната театрална публика вече не са заедно. Захари Бахаров окончателно е напуснал общия бизнес с колегите си Юлиан Вергов и Владимир Карамазов и вече е солов играч.

Според данни от търговския регистър Бахаров, Вергов и Карамазов вече не са съдружници. Промяната е станала още през лятото на миналата година, след края на турнето, което „мечките“ традиционно правят в страната, докато софийските театри са във ваканция. И до днес обаче те не са съобщили официално, че се разделят.

ЗАХАРИ БАХАРОВ СРЕЩУ БРАТ СИ ЯВОР

В момента фирмата им по документи е с един единствен собственик – Владо Карамазов. Той продължава да поддържа контакти с Юлиан Вергов, но не и съ Захари Бахаров. Показателен е фактът, че на фейсбук страницата на „Трите мечки“ вече стои снимка на Вергов и Карамазов – без Захари.

Там няма поздрав за „Икар“-а за най-добра главна мъжка роля, която големият Бахаров получи на 27 март. Нещо повече – този факт, който би трябвало да е голяма гордост за фирмата, ако все още съществува, дори не е отбелязан на официалната страница.

ВЕРГОВ РАЗКРИ БРУТАЛНИТЕ СЧУПВАНИЯ ПО СЕБЕ СИ

За сметка на това от същата дата – 27 март, има подробен отчет за среща на Карамазов с фенове, с които е обсъждал въпроса „Как да завладеем публиката“. Представленията на „Трите мечки“ вече трудно могат да се гледат, макар че винаги, когато се играят, пълнят залите до последната седалка.

От месеци Захари избягва да появява в тях, като често е заместван от близкия приятел на Карамазов – Владо Пенев. За оправдание на отсъствието си от сцената екранният Иво Андонов сочи честите си ангажименти в чужбина, пише „Уикенд“. Те обаче не му пречат да се изявява в роли в други спектакли.

За момента единственото представление, в което участват и тримата бивши съдружници и все още се играе, е „Спанак с картофи“. То обаче вече не е на „Трите мечки“, а на друг продуцент.

НЯМА ОТЪРВАНЕ! ВЛАДО КАРАМАЗОВ ПРЕВЗЕМА НОВА ТВ

Top