Вие сте тук
Начало > Любопитно > ДРЕХИТЕ, С КОИТО СЕ СВАЛЯТ МЪЖЕ

ДРЕХИТЕ, С КОИТО СЕ СВАЛЯТ МЪЖЕ

След ново изследване стана ясно, че що се отнася до външния вид на една жена едно от нещата, на които мъжете обръщат най-силно внимание, са дрехите.

Стилът и облеклото, на които е заложила една мацка, могат да я превърнат в секси парче, което не е за изпускане. И ако си мислите, че ще ви говорим за минижуп и къси панталонки, грешите!

50% от анкетираните господа заявили, че страшно си падат по жена, облечена в малка черна рокля. Ех, тази Коко Шанел, гениална е! Това е перфектната дреха за първа среща, момичета. Особено ако е съчетана с обувки на висок ток.

За сметка на това обувките с платформи не са от най-любимите на мъжете. 25% от тях заявили, че не ги намират за особено впечатляващи.

Ако искате да грабнете вниманието на някой господин, знайте, че по-спортното облекло също е страхотен вариант. Мъжете страшно харесват мацки в секси тесни дънки и блуза, подчертаваща извивките им. 47% от анкетираните представители на силния пол споделили, че много падат по тази визия, пише beu.bg. Е, момичета, вече знаете по какви дрехи се заглеждат мъжете. Остава просто да ги облечете!

Вашият коментар

Top