Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КОЯ Е РОЗМАРИ ОТ БРАДЪРА И ЗАЩО ОБИЧА ЛЮТАТА РАКИЙКА

ЕТО КОЯ Е РОЗМАРИ ОТ БРАДЪРА И ЗАЩО ОБИЧА ЛЮТАТА РАКИЙКА

Моделката Розмари Тишер успя да привлече интереса на всички зрители на старта на новия сезон на „ВИП Брадър“ с чаровна усмивка, естествена красота, позитивно излъчване и сладък акцент.

 Тя е от смесен произход. Майка ѝ е от град Казанлък, а баща ѝ от Германия, където е родена. Младото момиче е най-непознатият участник в Къщата.

Детската ѝ мечта да бъде модел вече е реалност, но тя има още една професия, поне по образование – психолог. Розмари се е снимала в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун, а също е участвала и в дефилета в Седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Описва себе си като весел човек, който обича да разсмива хората и най-много държи на искреността. Розмари, споделя, че нейната баба я е научила да бъде смела и с твърд характер. В бъдеще тя има още сериозни цели и мечти. Иска да се занимава с пиар, да се научи да се катери и да свири на пиано, да готви български гозби и да изработва бижута.

Розмари обича да прекарва свободното си време или сред природата, или с весела компания, а малките животинки могат да разтопят сърцето ѝ. За въшния си вид отделя максимум 45 минути на ден. В Къщата ще ѝ липсва най-много телефонът, към който донякъде е пристрастена. Любимите ѝ напитки всъщност са доста традиционни за страната ни, а именно ракия и вино, пише „Вести“.  Най-голямата лъжа, която красавицата е чувала за себе си е, че е алкохоличка.

Top