Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГУЩЕРОВ СЕ БЕТОНИРА С ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР

ГУЩЕРОВ СЕ БЕТОНИРА С ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР

Християн Гущеров е подписал предбрачен договор с втората си съпруга Светлана. Двамата официално станаха семейство, след като сключиха граждански брак през почивните дни. Ритуалът беше извършен близо две седмици преди същинската сватба, която ще е на 12 юли.

Далеч преди подписването в гражданското чрез адвокатите си Гущеров е подготвил документите за предбрачен договор, за да може в бъдеще да защити благосъстоянието си. Според книжата бившата плеймейтка няма право на абсолютно никакви претенции към парите, имотите и движимото имущество на младия милионер.

Постъпката на Гущеров не е изненадваща, тъй като солиден предбрачен договор той беше приготвил и за предишната си съпруга – фолкпевицата Мария. След раздялата им чалгарката не прибра нито лев и дори се оплака публично, че Християн си е взел колата и я е прогонил от дома си. А Отварачката била принудена да живее в малък апартамент, като разчитала единствено на скъпите си подаръци и бижута – продавала ги и с парите от тях оцелявала с дъщеря си Марая, пие „България днес“.

Близки до новоизлюпеното семейство разказаха, че подписването на предбрачен договор не е предизвикало драми. Светлана нямала претенции към милионите на съпруга си, като щедрото му финансово поведение към нея било напълно достатъчно и тя не се лакомяла за повече. В момента новата Гущерова се радва на впечатляващо положение – има си скъп джип, лична охрана и шофьор, пълна свобода да пазарува дрехи и бижута и живее в тузарското имение на Гущеров в полите на Витоша. Макар в къщата да има обслужващ персонал, Светлана предпочита сама да чисти, тъй като от години е известна като маниачка на тема чистота.

От сключването на гражданския брак Светлана сподели кадър в социалните мрежи, на който е облечена с къса булчинска рокля, съобразена с последните тенденции и актуалното през този сезон. Тя позира с вдигната ръка, на която се вижда брачната й халка, поставена до ултраскъпия годежен пръстен. Моделката признава, че избрала къса рокля, защото на сватбата щяла да бъде с две дълги, които ще сменя през определен период от време. А и новата г-жа Гущерова била почитателка на Барби визията и точно така си се представяла да изглежда на един от най-важните дни в живота си.

Василева показа и тортата, с която са се подсладили в деня на подписването си, като акцентира и на една от новите си татуировки – буквата „Х“ на един от пръстите си, обозначавайки първото име на любимия си мъж.

След подписването скромната компания се почерпила в столичен ресторант, където празненството бързо приключило, за да имат сили за голямото тържество другата седмица.

Top
>