Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФЪНКИ И ДИНКО ОТНОВО В ЧАЛГА МАРАТОН

ФЪНКИ И ДИНКО ОТНОВО В ЧАЛГА МАРАТОН

В бурен чалга маратон се впуснаха рокаджията Фънки и Ловеца на бежанци Динко.

Те избухнаха на парти, белязано от литри алкохол, буря от салфетки и секси танцьорки. Фънки и Динко започнали да купонясват още вечерта, а изпълненията им продължили до малките часове на нощта. Към тях се присъединил и верният им другар по чашка Константин. Чалгарят вечно е с голяма чаша с алкохол в ръка и не пропуска възможност да се включи в някой забавен алкохолен маратон. Докато Коцето традиционно пийва от уискито, Фънки обръщаше една след друга чашите с водка, пише „България днес“.

Масата на купонджиите беше отрупана с алкохол, енергийни напитки и минерални води. Задължително присъствие имаше и станалото популярно през последните години наргиле с различни аромати.

Присъстващите в заведението с усмивка посрещнаха разликите в стайлинга на Фънки и Динко. Рокаджията беше заложил на типичните за него 7/8 къси гащи, широка тениска и кожено елече. Ловеца на бежанци изглеждаше като рекламно лице на моден бутик в Милано – шарена тениска, скъсани дънки и палави обувки на цветенца. Разликата в облеклото по никакъв начин не попречи на двамата да се забавляват и цяла вечер да се смеят на висок глас.

Любопитен е катарзисът, който Фънки преживя през последните месеци. Преди година той беше един от най-яростните критици на родната чалга, обиждайки музиката и изпълнителите с всевъзможни епитети. След повторното си влизане в къщата на „Биг брадър“ той се сприятели с Коцето и изведнъж спря да говори лошо за попфолка. Покрай честите наздравици с Константин Фънки започна да ходи по чалга заведения, да бие барабанчетата и да се забавлява на кръшните ритми, които в близкото минало яростно отричаше.

От друга страна, Динко винаги е бил привърженик на бурните чалга купони. Традиционно на свои лични празници кани популярни фолкпевици да му пеят на уше. Той също така спонсорира чалгарки и се снима с техни клипове, намеквайки, че поддържа много висок стандарт на живот.

Top