Вие сте тук
Начало > Музика > КЕБА ИЗПЯ БЪЛГАРСКИ ХИТ

КЕБА ИЗПЯ БЪЛГАРСКИ ХИТ

кеба

Популярният сръбски изпълнител Драган Койч – Кеба пусна преди дни песен на сръбски, която вече е добре позната на български език. Парчето се казва „1000 puta” и носи балкански привкус и много темперамент. Авторът на музика е българският композитор и певец – Румен Борилов, който се оказа и голям фен на сръбския си колега.

Миналият уикенд „1000 puta” се сдоби и с промоция в България по време на поредните гостувания на Кеба в Пловдив и София. Фенове определиха песента като новия хит на певеца и не спряха да я поръчват. В много родни радиостанции за балканска музика и в нощни клубове песента вече се върти и набира все повече популярност.

МАЛИНА ГУШНА КЕБА

Парчето има и видео клип и може да бъде видяно в youtube канала на Кеба, отбелязва Сигнал. Освен тази песен, сръбският певец ще поднесе на феновете си няколко дуета с добре познати колеги, една от тях е Ана Бекута, а след това и с друга много популярна и обичана сръбска певица, чието име засега той не издава, но обещава, че меломаните ще останат приятно изненадани от дуета.

Кеба е един от най-обичаните сръбски певци в България и често е желан гост в страната ни, като успява да завладява сърцата на почитателите си с приятния си глас и нестихващата енергия, която притежава.

Top
>