Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРАЙ НА СТРАХА: ДЖИНО СЕ ЗАВЪРНА КЪМ БЪРЗИТЕ КОЛИ

КРАЙ НА СТРАХА: ДЖИНО СЕ ЗАВЪРНА КЪМ БЪРЗИТЕ КОЛИ

джино бианкалана djino biankalana

През 2016 г. двукратният победител на риалити предаването „Vip Brother” стана жертва на адски тежка катастрофа, след която премина през безброй операции.

Кракът му и до ден днешен не може да се оправи напълно. След трагичния инцидент Джино прекара няколко месеца в болница, а след излизането всяко движение беше голяма мъка за него, тъй като кракът му бе сложен в специална метална шина.

Преди няколко седмици стана ясно, че в началото на годината риалити звездата се е сгодил за дългогодишната си приятелка Кристиана и двамата очакват първото си дете. Доста време бъдещите родители нямаха социални мрежи, но изведнъж и двамата се появиха в интернет, за да се похвалят с хубавите новини.

ДЖИНО БИАНКАЛАНА ЩЕ СТАВА ТАТКО

Бианкалана никога не е криел огромната си страст към бързите скорости, но всички мислеха, че след тази зверска катастрофа малко ще забрави за това свое хоби. Е, явно това няма да се случи никога. В личния си Instagram профил Джино не спира да показва, че е горд собственик на едни от най-скъпите коли. В някои от видеата, които сподели със своите последователи, се вижда как той отново се забавлява, докато кара спортни автомобили. Дано все пак е по-предпазлив и винаги да има едно наум.

Top