Вие сте тук
Начало > Издънки > ТИТА ФАЛИРА И РАЗПРОДАВА МАРАТОНКИТЕ СИ

ТИТА ФАЛИРА И РАЗПРОДАВА МАРАТОНКИТЕ СИ

тита-tita

Лимитираната серия маратонки на Христина Христова – Тита претърпя пълен крах, което наложи пускането на тотална разпродажба, пише Галерия. В същото време рекламните й ангажименти удариха дъното, а причина за това е раздялата й с ММА боеца Недко Николов. Според близки до певицата заради спортиста тя е дала категоричен отказ за реализацията на няколко проекта, от които е щяла да вземе главозамайващи хонорари. А като причина, споделена само пред доверени хора, пуснала оправданието, че татуираният мачо не спирал да я ревнува, което провокирало ежедневни дрязги между двамата.

Това, което силистренката прикрила дори от семейството си, били не само обидите, с които Недко я засипвал по време на скандал, а и ударите. За първи път близките й узнали, че е жертва на психически и физически тормоз преди седмица, когато стана ясно, че спортистът й е счупил два пръста.

ТИТА И НЕДКО СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ ЗАРАДИ ПОБОЙ

Близки обаче издадоха, че в миналото също се е стигало до саморазправа от този тип.

До големия скорошен сблъсък се стигнало заради трети човек. Според мълвата виновник е татуираният мачо със слаби ангели. Разделяйки се с чутовен скандал, двамата изтрили общите си снимки и се блокирали в социалните мрежи.

Бившият й е причината изпълнителката на „Шок“ да прекъсне сериозна част от приятелствата си. Затворена в „златна клетка“ русокосата фурия се отдръпнала от дружките си и започнала да общува само с ВИП персони. Сега обаче е напълно сама, тъй като единствените й познати са част от кръга на Недко и заемат неговата страна.

Top
>