Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО ЗАЩО АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ОСТАНА БЕЗ ГАДЖЕ

ЕТО ЗАЩО АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ОСТАНА БЕЗ ГАДЖЕ

алекс иванов братя

Поредица от лъжи, закачки извън дома и неразбирателство разделиха сочения за нов секссимвол на българското кино актьор Алекс Иванов и приятелката му Христина Петрова. Противно на очакванията екранният мафиот Сандо Акарди, както е познат на зрителите от сериала „Братя“, е бил жертва, тъй като ежедневно се е сблъсквал с капризите на момичето, отказващо му подкрепа в професионален план, пише Галерия.

Макар любовта им да била в криза от близо година, едва преди няколко месеца Иванов взима решението – да напусне жилището, в което живеят заедно. Никой не се опитва да ги събере, тъй като общият им път отдавна е свършил, дори и според най-близките им приятели.

АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ СМЕНЯ РОЛЯТА

„Наречете ме старомоден, но много неща не разбирам, а и не искам“, издава Иванов още по време на връзката. Готов за пътешествия, а и за нови професионални върхове, той се взима в ръце. Обръща гръб на Христина, триейки всички снимки и прекъсва комуникацията си с нея.

Междувременно се оказва в полезрението на куп красиви жени и с една от тях пламва любов. „От два месеца сме заедно и съм много щастлив. Тя е с моята професия и се разбираме прекрасно, но не живеем заедно“, споделя наскоро Алекс.

Top