Вие сте тук
Начало > FAMOUS > 1OO КИЛА ГОТВИ ВЕГАН ВЕЧЕРЯ В „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“

1OO КИЛА ГОТВИ ВЕГАН ВЕЧЕРЯ В „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“

killata-100

Въпреки прякора си, 100 Кила ще изненада гостите си в веган вечеря в предстоящите епизоди на предаването „Черешката на тортата“ по Нова тв.

От няколко години той е променил коренно хранителния си режим и залага на здравословния начин на живот. Рапърът ще покани останалите участници – DJ Диан Соло, певицата Неделяна, оперната надежда Мила Михова и актрисата Станислава Николова в специален за него ресторант, където на помощ за приготвянето на ястията се притичват готвачите Гери и Влади. Менюто включва оризов хляб, таратор, солен пай, а основното блюдо е вдъхновено от наскоро приключило турне в Америка. Десертът, който поднася варненският изпълнител, е по рецепта на неговото гадже.

Във вторник в кухнята влиза красивата поп дива Неделяна. Макар малкия ѝ опит в кухнята, тя залага на късмета на начинаещия, а и на помощник – нейна приятелка. Менюто, което поднася, се състои от свежа салата, домашна погача по рецептата на баба й, две предястия, лаврак върху бананов лист и тирамису, покрито с ягоди. Вечерята е придружена от уют и добро настроение, а музикалната изненада на прелестната певица слага страхотен финал на вечерта, пише Монитор.

Трети домакин в кулинарното дерби е младата оперна певица Мила Михова. Тя посреща гостите в дома си, където ги смайва с кулинарни умения и изобилие на вкусна храна. Талантливата певица е любител не само на готвенето, а и на правилно подбраните напитки към него. Масата е отрупана с два вида салати, свинско с гарнитура от кореноплодни зеленчуци и цели три десерта.

Четвъртият домакин в „Черешката на тортата“ е Диян Савов, по-известен като – DJ Диан Соло от Deep Zone Project. Той кани гостите на кулинарно пътуване в „дълбоката зона“. Дидо залага за своето меню на леко пикантна кухня. Безценен помощник е синът му Кристиян. Двамата приготвят ексцентрично поднесена салата, мексиканско ястие с телешко за основно, а за 100 кила – специално блюдо, съответстващо на неговия хранителен режим.  Дидо пленява гостите с музикалната аранжировка и свежия десерт на трапезата.

В петък в кухнята се вихри актрисата Станислава Николова, позната на зрителите като Катя Григорова от сериала „Господин Х и морето“. За своята вечеря тя залага на традиционни български ястия и разбира се, влага щипка артистичност при приготовлението им. На трапезата има селска салата, разядки, домашна баница, пържоли, гарнирани със зеленчуци на фурна, и два десерта. През последната вечер смехът е неотлъчно с компанията, която дори вече си има име – отбор „Чесновка“.

 

Top
>