Вие сте тук
Начало > Шоу > 18 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: ЗАДАВА СЕ „ДНЕВНИЦИТЕ НА ПРИНЦЕСАТА 3“

18 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: ЗАДАВА СЕ „ДНЕВНИЦИТЕ НА ПРИНЦЕСАТА 3“

дневниците на принцесата dnevnicite na princesata

Много момичета пораснаха с приключенията на принцеса Миа от Женовия и нейната баба. Първата част на филма излиза през 2001 г., а Ан Хатауей тогава е едва на 18 години. Именно този филм е и нейният път към голямото кино. През 2004 г. беше заснета и втора част – „Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии“.

Още след излизането на втората част феновете нетърпеливо питаха за продължение. За съжаление обаче през годините излизаха слухове, че ще има следващата част, които не се потвърдиха и така до преди няколко дни.

Disney подписаха договор за създаване на трета част, съобщи The Hollywood Reporter на 15 ноември. Телевизионният сценарист Адрита Мукерджи се е заела с нелеката задача да напише сценария. Филмът ще бъде по-скоро продължение на историята, отколкото поемане в различна посока или рестартиране.

Участието на Ан Хатауей все още не е потвърдено, но в свое скорошно интервю пред Entertainment Tonight тя споделя: „Бих се забавлявала много. Ако има някакъв начин да се включи Джули Андрюс, мисля, че ще проработи. Ще отидем там, където е тя, ще поставим зелен екран зад нея и просто ще го направим.“

ОСТИН БЪТЛЪР ЩЕ ИЗИГРАЕ ЕЛВИС ПРЕСЛИ

Истината е, че назад във времето много пъти е повдигана темата за продължение, отбелязва vbox7. През 2017 г. Мег Кабот, автор на книжната поредица, разказва пред Entertainment Weekly, че сценарий съществува. Тя сподели, че ако филмът бъде направен, това ще бъде „нещо като почит“ към режисьора Гари Маршал , който почина през 2016 г.

Ако се чудите къде е Лили в тази история, то вероятно и тя ще е замесена в продължението. През юли 2016 г. Хедър Матарацо, която играе най-добрата приятелка на принцеса Миа – Лили Московиц, споделя пред Cosmopolitan, че определено би се върнала за още едно продължение. Тя казва: „Ако Ани и Джули са ЗА, разбира се.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Slice (@slicedotca)

Top