Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИЗБУХНА ОНЛАЙН СКАНДАЛ И ОКОЛО НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ

ИЗБУХНА ОНЛАЙН СКАНДАЛ И ОКОЛО НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ

александра кръстева мис българия aleksandra krusteva miss bg

От десетина дни Александра Кръстева е „действащата“ Мис България. 18-годишната студентка представи София в конкурса, макар че е родом от Шумен. Тя изпъкна с естествена красота и форми на модел.

В Instagram последователите ѝ са запленени от усмивната и пъстрите ѝ очи. Е, намират се и тук-таме „разбирачи“, които да я упрекнат, че ползва тежък грим, но са единици.

По-голем скандал обаче се разрази в TikTok, където беше качен отговор на един от въпросите, на които ѝ се е наложило на Александра да отговаря на сцената на конкурса:

@pribaiago #мисбългария #завас #missbulgaria #foryou #fyp ♬ original sound – pribaiago

Така и не разбираме какъв е бил въпросът, но Александра е меко казано объркана от него и това личи в отговора ѝ. Дали става въпрос за притеснение, или за нещо друго, не знаем, но в коментарите не спестиха критиките си по Александра.

ВАНКО 1 ЩЕ СМЕНЯ УСМИВКАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ

„Не се интересувам от този тип конкурси, но като видя кой печели, се чудя другите участнички какво представляват“, „Стана ми жал малко“, „Милиони години еволюция и накрая стигнахме до тук“, „Трагедия“, жестоки са в коментарите.

Други пък са доста по-умерени и са убедени, че става въпрос за притеснение, отбелязва vbox7. Версия, която е доста вероятна предвид успехите на Александра досега.

Припомняме ви, че тя е студентка не по какво да е, а по архитектура. В училище силни са ѝ били математиката и българският. В Шумен завършва Природо-математическата гимназия в града, а участието ѝ в конкурса е първата ѝ изява като модел.

ИЗБРАХА МИС И МИСТЪР ВРАЦА, МАЦКАТА ВПЕЧАТЛИ С НАТУРАЛНА ВИЗИЯ

Александра е тренирала гимнастика, лека атлетика, спортни и народни танци, плуване, волейбол. Целта ѝ е да остане и да се реализира в България.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@aleksandra.krusteva)

Top
>