Вие сте тук
Начало > Шоу > 21-ГОДИШНАТА ТАНЦЬОРКА МИРЕЛА ИЛИЕВА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ БИВШИЯ СИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

21-ГОДИШНАТА ТАНЦЬОРКА МИРЕЛА ИЛИЕВА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ БИВШИЯ СИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

mirela ilieva мирела илиева

Новият сезон на „Игри на волята“ е вече факт, а участниците изглеждат по-силни от всички други. Тази година има доста спортисти, но има и една интересна мадама, която е танцьорка.

Тя се казва Мирела Илиева, на 21 години и е от Варна. Танцьорка е от съвсем ранна детска възраст и категорична, че така се изразява емоционално. „Танците са ми страст от най-ранна детска възраст, всяка болка ми минава по този начин“, казва Мирела.

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Мацката е доста емоционална и се определя за дива в любовта. „Готова съм на всичко, когато съм влюбена. Ако един човек реши да се възползва от мен, ще го направи лесно“, разкрива още Мирела, отчитайки това като своя слаба страна.

Зад красотата стои едно доста борбено, но ранимо момиче. Мирела е изоставена от майка си, но дълбоко в себе си знае, че тя съжалява за това решение.

КРАСИВИ, СМЕЛИ И ГОТОВИ ЗА БИТКА – КОИ СА НОВИТЕ УЧАСТНИЦИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

В Игрите участва, защото знае, че може да се справи и притежава всички качества, които са необходими, отбелязва vbox7. Интересен факт е, че Мирела, която е в отбора на Безстрашните, е имала връзка с един от участниците в същия отбор – Димитър Лефтеров. Двамата са били заедно близо година, но в момента са разделени.

Доста от участниците обаче заподозряха, че между Мирела и Димитър все още има чувства.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @mirellailievaa

Top