Вие сте тук
Начало > Шоу > КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

валери григоров valeri grigorov

В новия сезон на „Игри на волята“ участниците се впускат в още по-безмилостно приключение за оцеляване в българския ефир. Нямаме никакво съмнение, че дори и най-младите участници ще се справят страхотно във всяко едно изпитание. Синът на Мария Гроздева ще докаже, че във вените му тече кръв на победител още в първите седмици.

ЧЕТВЪРТО ПЛЕМЕ ОБРА ОВАЦИИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Все пак Валери е от семейство на Олимпийски шампион! От 2 години 23-годишният студент по право от София се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @valerigrigorovjr._

„Опитвам съм доста неща, които вдигат пулса. Карал съм по лавинни терени, скачал съм от 20-метрова скала, скачал съм от 3500 м с парашут.“

валери григоров valeri grigorov

Много хора казват, че съм галеник на съдбата, така е.“, допълни Валери Григоров младши. Все пак във вените му тече шампионска кръв – с майка двукратен шампион и баща треньор.

КРАСИВИ, СМЕЛИ И ГОТОВИ ЗА БИТКА – КОИ СА НОВИТЕ УЧАСТНИЦИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

„От майка ми съм взел позитивното мислене и вярата в това всяко едно начинание да завършва успешно. Едно от силните ми качества извън арената е това, че съм приспособим, притежавам гъвкавост, сила, бързина, точност.“

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @valerigrigorovjr._

Top