Вие сте тук
Начало > Спорт > „ВЪВ ФИТНЕСА“ СЪС СТАНИСЛАВ ЦАНОВ

„ВЪВ ФИТНЕСА“ СЪС СТАНИСЛАВ ЦАНОВ

В тази статия ще ви представя няколко малки навика, с които ще постигнете големи резултати.

Първото е да промените тренировъчната обстановка. Колко зали или стадиони има сравнително близо до вас и на ваше разположение? Сигурен съм, че са няколко. Е, пробвайте ги! Не се ограничавайте само до една – сменяйки залата за една-две или повече тренировки на ваше разположение ще са различна атмосфера, различни хора, с които да се запознаете и може би най-важното – различно оборудване. Фитнес залите в България масово използват различни марки, от там различни нови уреди, а и старите и добре известни общи уреди са изградени по различен начин, което също дава разлика. А Вие се нуждаете от нея повече, отколкото вероятно сами оценявате. Това е различен тип стимул за ума и тялото. Позволете си да бъдете изненадани!

Второто е да смените музиката. Всички имаме изградена плейлиста с наши си евъргрийни, които обичаме да повтаряме отново и отново. И няма лошо в това. Но защо не пробвате нещо ново. Не Ви призовавам да сменяте тотално жанра, дори групите, които слушате. Влезте в музикален форум, послушайте няколко тематични радиопредавания, прочетете музикално списание и пробвайте да намерите и често актуализирайте mp3-та си. Търсете музика, която Ви кара да настръхнете, която Ви освежава и вдъхновява. А когато съзнанието Ви привикне – потърсете нова!

Третият съвет е свързан с храната. Ако сте човек с по-високи спортни цели или сте преминавали през тежка диета, значи знаете колко психически натоварващо е меко казано. Има различни видове и приложения в контекста на Вашите нужди, но общата част е „ИМАЙТЕ ВАШИЯ ДЕН НА КУЛИНАРНИ ИЗКУШЕНИЯ“.

„Ще спра до тук с конкретиката и ‘колко мога да ям’ (което е първият въпрос, който получавам от клиентите си, когато отворя въпрос за това). Защото начина и количеството, което може да си позволи всеки от нас е различно. Варира от едно хапване за деня, до цял ден на удоволствие.

Когато хапвате, който и да е Ваш кулинарен грях да го направите с удоволствие. Насладете му се. Не се тъпчете заради самото тъпчене. Нещо повече – пробвайте да готвите, експериментирайте.

Top
>