Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРИЯ ИЛИЕВА С КРЕХКО АГЪНЦЕ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

МАРИЯ ИЛИЕВА С КРЕХКО АГЪНЦЕ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

На романтична почивка с новото си гадже е поп певицата Мария Илиева, научи Secret.bg. Изпълнителката се радва на любовта си с 26-годишен младок на име Георги. Цели 13 години е разликата между влюбените гълъбчета, но по всичко личи, че за Мария това са просто цифри.

Новият възлюбен на поп звездата е заможен наследник, който живее с родителите си в Белгия. Хубавецът изглежда по-голям от възрастта си, но справка в мрежата показва, че е едва на 26 години – в разгара на младостта си.
Според слуховете въпреки крехката си възраст Георги разполага с доволна банкова сметка. Момъкът е от заможно семейство, което от години живее и върти бизнес в Брюксел.

Мария, която тази година ще отпразнува 40 – годишнината си, е известна с афинитета си към по-млади мъже. Преди години тя беше гадже на актьора Иво Аръков, чието сърце разби на пух и прах,  пише „България днес“.

Клюките я свързваха и с много по-младия от нея рапър Наско Колев. Двамата си партнираха в общо парче и демонстрираха близки отношения, които изведнъж секнаха.
Новият на Мария е ултравървежен сред родните красавици. Георги може да се похвали с десетки тунинговани фенки, жадни за вниманието на богатия наследник. Злите езици клюкарят, че Мария ще трябва доста да се постарае, за да задържи младока до себе си и да се пребори с младата конкуренция.

Top
>