Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖУЛИАНА ГАНИ Е 50 КИЛА, АМА ДРУГ ПЪТ

ДЖУЛИАНА ГАНИ Е 50 КИЛА, АМА ДРУГ ПЪТ

Идолът на родните анорексички Джулиана Гани непрекъснато се хвали как тежи само 50 килограма, и то по-малко от 4 месеца след раждането на второто си дете. Тя обаче май послъгва за теглото си, пише вестник „Уикенд“. Според негови източници, при своята височина от 176 см Джулката просто няма как да е толкова лека.

„Джулиана е висока жена. Ако наистина тежеше само 50 килограма, щеше да изглежда като ходещ скелет. Тя наистина е слаба, но не е анорексичка“, говорят хора от обкръжението на Гани.

Според тях силиконката е поне 7-8 килограма по-тежка от това, което твърди. Досега тя много често е споменавала теглото си, но изданието не успя да открие свидетели, които да са виждали какво пакзва кантарът, когато стъпи на него.

Затова вестникът сравнява Джули с друга стройна българка с подобна височина, която също като нея е родила две деца. Това е Славена Вътова. Бившата Мис България никога не е крила мерките и теглилките си, признавала е, че като бременна е качвала над 20 килограма, които след това бързо е успявала да свали.

ДЖУЛИАНА И ТЕОДОР ЗАРЯЗАХА БЕБЕТО И ОТИДОХА В КУБА

В момента тя тежи около 58 килограма и е само със сантиметър по-висока от Гани. Данните е предоставяла самата Славена в чатове със свои фенове в социалните мрежи. Сравнение на снимки на двете дами по бански показва, че мерките им видимо не се различават кой знае колко, следователно е лесно да се предположи, че и теглото им е сходно. Разликата в теглото им няма как да е цели 8 килограма.

Джулиана вероятно е малко по-тежка от Славена и това не идва от подкожни мазнини, каквито при нея почти липсват, а отс иликонови импланти и екстеншъни. Миналата година Гани сподели, че носи 2000 кубика силикон в пазвата си. Това са два килограма само от балкона на гордата с мерките си майка.

Отделно о това са екстъншъните в косата, които също тежат. За жена като Гани всеки грам е важен, а прическата й добавя доста добър грамаж върху кантара.

Top