Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КАКВА Е ТАЙНАТА ЗА УСПЕХА НА КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ

КАКВА Е ТАЙНАТА ЗА УСПЕХА НА КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ

къван-татлъту

Феновете, които следят турският актьор Къванч Татлъту в сериала „Семейство“, са много доволни от развитието на събитията. Сюжетът на проекта им хареса, оценките звучат много добре, а под това се крие силната хармония на дуета Къванч Татлъту и Серенай Саръкая. Освен впечатляващата история, това е и съвсем ново преживяване за актьора в кариерата му.

Къванч представя в сериала героя Аслан Сойкан, син на мафиотско семейство. Зрителите наблюдават опитите му да постигне законно бизнес партньорство чрез трансформация и събитията, които се развиват около него. Разбира се, любовта също е точно зад ъгъла и връзката на Девин и Аслан също много говори за онези аспекти, които се отразяват в съвременния свят.

КЪВАНЧ КУПУВА МАЛЪК ОСТРОВ ЗА ЧРД НА СИНА СИ

Актьорът има значителен успех както с героя на Аслан Сойкан в сериала „Семейство“, така и с филма „Телец“, който беше пуснат в Netflix. Това желание за промяна в Къванч Татлъту, е един от най-важните моменти в живота му и може би тайната на неговия актьорски успех.

От гледна точка на Къванч, актьорското майсторство се изразява в непрекъснатата промяна и именно това, което го поддържа, е желанието тази промяна да бъде постоянна. За него най-важното е да не повтаря това, което вече е правил.

РАЗВЕЖДА ЛИ СЕ КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ?

Ето думите на актьора, който служи за пример на по-младите си колеги: „Опитвам се да върша работата си по най-добрия начин. Аз съм човек, който наистина се отегчава, ако повторя неща, които съм правил вече веднъж. Така че промяната ме кара да продължа и ме поддържа като актьор. Тя ми осигурява и двете. Трябва да мога да се променя. Трябва да видя как мога да се променя. Ако не мога да се променя, няма да действам. И зарязвам всичко, което ми е скучно. Стига да не ми е скучно, докато мога да се променям, искам да се занимавам с тази професия.“

Къванч Татлъту, който придоби голяма популярност благодарение на образа си Бехлюл в сериала „Забранена любов“, сега представя един от най-ярките образи в актьорската си кариера в сериала „Семейство“. Като обясни, че на снимачната площадка на сериала всичко е наред, актьорът добави, че продължава работата си с удоволствие.

Top
>