Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖУЛИАНА И ТЕОДОР ЗАРЯЗАХА БЕБЕТО И ОТИДОХА В КУБА

ДЖУЛИАНА И ТЕОДОР ЗАРЯЗАХА БЕБЕТО И ОТИДОХА В КУБА

джулиана гани теодор гецов djuliana gani teodor gecov

Джулиана Гани роди сина си Кай преди по-малко от 4 месеца, но рядко се задържа при него. Силиконката не изтрая дълго без почивки и скоро след появата на бебето замина за Италия, а после за Турция. Сега пък е предприела по-дълго пътуване – с мъжа й Теодор Гецов са в далечна Куба. Преди няколко години блондинката посети страната на Фидел Кастро за първи път и отдавна мечтаеше да се върне там.

Джулиана обича да се хвали, че след две раждания животът й не се е променил изобщо – продължава да пътува, да се забавлява и да мисли предимно за себе си. Големият й син Давид прекарва повече време с баща си Илиян Найденов, а малкият Кай е зарязан на детегледачки. През това време Гани се е отдала на развлечения и разкрасителни процедури. Поне два пъти седмично тя ходи по всевъзможни бюти студиа.

МУСКУЛИТЕ НА АНТОН СТЕФАНОВ СЕ ОКАЗАХА ПИЛЕШКИ, ИЗПУСНА ДЖУЛИАНА ГАНИ

Едрогърдата риалити звезда казва, че отново е станала 50 кила – толкова била и преди да зачене. „Много бързо си върнах формата. Апетитът ми е намалял, изобщо не се чувствам подута. Сега се харесвам повече отвсякога”, доволна е Джулката, която се кълне, че не ползва никакви хапчета, за да постигне мечтаната фигура.

Тя беше много наплашена, че ще надебелее по време на втората си бременност и строго съблюдаваше с какво се храни. Някои дори я упрекнаха, че по този начин вреди на бебето. „Бременността ми протече много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствах отлично. Не е нужно всички майки да са дебели като бъчви!”, побърза да се защити Гани.

Блондинката върви по стъпките на майка си, която има няколко деца от различни мъже. Риалити звездата от „ВИП Брадър” е с доста труден характер и сменя съпрузите като носни кърпи. Говори се, че редовно тормозела ченгето Теодор и вече успяла да му се качи на главата. Той пък гледал да й угажда, за да не се стига до скандали. Така или иначе, парите в семейството ги изкарва силиконовата моделка.

ДЖУЛИАНА ГАНИ ОТИДЕ В СИЦИЛИЯ, ЗА ДА СИ ПОКАЖЕ ДУПАРАТА СЛЕД РАЖДАНЕТО

Гани започна връзката си с Гецов веднага след развода с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя даже не се свени да признае, че по това време полицаят бил обвързан с друга. Силиконката обаче много си го харесала и се постарала да го раздели с тогавашната му приятелка.

Блондинката с огромна гръдна обиколка има и по-голям си на име Давид от бившия си мъж – фитнес инструктора Илиян Найденов. Момченцето живее в Монтана с баща си. Майка му доброволно се отказа от родителските права над него. „Направих го за доброто на детето и за да избегна още съдебни разправии. Давид се чувства добре там, чуваме се редовно с него”, оправда се егоистката Джулиана.

Гани не спира да хвали новия си мъж и да демонстрира охолен начин на живот, като явно цели да натрие носа на бившия. Според запознати обаче отношенията им далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ги изкарат.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Top