Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЗАЩО ЖЕНИТЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ ЧААТАЙ УЛУСОЙ

ЗАЩО ЖЕНИТЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ ЧААТАЙ УЛУСОЙ

chaaatay чаатай улусой

Един от най-добрите турски актьори Чаатай Улусой в последните години се изявява предимно в дигиталните платформи. Истински хамелеон в актьорско отношение! Всяка негова роля е различна и въздейства на зрителя. Самият той признава, че постоянно получава предложения за сериали, но ги отказва. Сред тях са главни роли в „Барбароса“, „Дума на честта“, „Три куруша“ и „Рибарче“, който в момента е най-хитовият сериал в Турция. Улусой обаче не харесва историята и отхвърля предложението.

В актьорската си кариера Чаатай влиза в различни роли – от син на богато семейство, до романтичен любовник… и с всички се справя блестящо. „Не съм забравил нито един от героите, които изиграх до ден днешен, всички те остават някъде в мен.

ЧААТАЙ СЕ ЗАГАДЖИ С ДЪРТА МАНЕКЕНКА

Вероятно също се разбират помежду си, тъй като всички са много твърди характери. Силата е най-забележителното и сходно качество в тях. Всичко друго е различно. Житейските им възгледи, нещата, през които са преминали, финансовото им минало… Научих по нещо от всеки от тях и ги обичам всички“, споделя актьорът.

В ежедневието си той се определя като скромен и обикновен човек. Признава, обаче, че жените се плашат от него, отбелязва Труд.

„Партньорките ми винаги имат едно притеснение: „Той е красив мъж, изневерява, изоставя…“, казва актьорът. Искреността е най-важната черта, която той цени в човешките отношения. Харесва естествени, добродушни, възпитани дами.

Top