Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР СТЯГА ШУМЕН РАЗВОД

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР СТЯГА ШУМЕН РАЗВОД

демет.йоздемир

Актрисата Демет Йоздемир, чиято баба е от тук, слага край на романса си с Коч. Турска филмова мегаздвезда, чиято баба е от България, стяга шумен развод в южната ни съседка.

Гигапопулярната актриса Демет Йоздемир и любимият й Огужан Коч слагат край на официалните си отношения само 7 месеца след като си казаха заветното „Да“.

Още пред март т.г. се появи информация, че актрисата се е разделила с мъжа си и се е изнесла от семейното жилище, но тогава бившата танцьорка отрече да има драма между двамата.

ДЕМЕТ ИЗПРАТИ МЪЖА СИ НА ЛИПОСУКЦИЯ

„Твърденията за изневяра и насилие не са верни. Няма злоба, няма омраза, няма гняв между нас. На съм изненадана от тези твърдения. Очаквах, че нещо подобно ще се случи. Нищо от тях не отразява истината. Нищо подобно не се е случило. С Огужан решихме да прекратим брака си с взаимно уважение“, за пръв път коментира пред турските медии Демет.

Бабата на актрисата е живеела в България, но преди години решава да емигрира в Турция, пише България днес. „В моята къща винаги е присъствала музика. От страна на майка ми съм с български произход и мелодии от тази страна се чуваха в нашия дом“, разкрива преди време актрисата.

В турските медии я описват като най-малкото дете в семейството на български емигранти. Брат й се казва Волкан, а сестра й – Дерия. Родителите й се развеждат, когато е на 8 години, и майка й Айшен заедно с децата си се премества в Истанбул.

Top
>