Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > „ЗАПЕЙ, БЪЛГАРИЯ“ ОТКРАДНАТО ОТ АМЕРИКАНСКА ПРОДУКЦИЯ

„ЗАПЕЙ, БЪЛГАРИЯ“ ОТКРАДНАТО ОТ АМЕРИКАНСКА ПРОДУКЦИЯ

Смесени чувства предизвика стартът на новата рубрика „Запей, България“, която Ива Софиянска и Мон Дьо вече водят в сутрешния блок на Нова. Двамата интервюират известни личности, докато обикалят с автомобил из столицата. Гостът коментира актуални теми, а от време на време и пее.

Освен интерес обаче, новата рубрика породи и слухове, че е крадена. Тя е вдъхновена от хитовите епизоди „Карпуул Караоке“, които първоначално бяха част от „Късното шоу с Джеймс Кордън“ по американската телевизия CBS.

Миналата година шоуто получи награда „Еми“. Малко по-късно пък „Епъл“ купи лиценза на изключително популярните епизоди „Карпуул Караоке“, пише седмичник. Телевизията ще продължи да прави продукцията, като тя ще бъде достъпна от платформата „Епъл Мюзик“. Успехът на шоуто се дължи благодарение на участието на звезди като Марая Кери, Стиви Уондър, Лейди Гага, Адел, Мишел Обама…

Приликите със „Запей, България“ са очевидни. И в нея гостуващите звезди, които се возят в колата отговорят на въпроси и пеят. Една от малкото разлики е, че родните водещи нямат никакви музикални дарби за разлика от Джеймс Кордън.

Top
>