Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВОЛЕН СЕ ЖЕНИ ЗА ДЕНИЦА ТАМ, КЪДЕТО СЕ РАЗДЕЛИ С КАПКА

ВОЛЕН СЕ ЖЕНИ ЗА ДЕНИЦА ТАМ, КЪДЕТО СЕ РАЗДЕЛИ С КАПКА

Тази неделя Волен Сидеров и майката на детето му Волен-младши Деница Гаджева ще сключат граждански и църковен брак. Очаква се това да е сватбата на годината в родния политически живот, като сред поканените са президента Румен Радев и премиерът Борисов. Първият със сигурност няма да присъства, тъй като е на работно посещение отвъд Океана.

По ирония на съдбата депутатът ще каже „Да“ на Гаджева в ресторанта, в който се е видял за последно с бившата си съпруга Капка Георгиева. „След развода седнахме в ресторанта, в който сега ще бъде сватбата ми. Беше със сина си Митко и адвокатите. Мисля, че се разделихме без лоши чувства, остана едно уважение към това, което сме постигнали двамата като тандем„, заяви Сидеров в интервю за седмичник.

Той определя сватбената церемония като стандартна. „Ще има лек коктейл, интелектуално-политическа сбирка. Няма да е като обичайните сватби с диджей и водещи. Няма да има песни като „Бяла роза“ и „Пий, куме, пий“. Кум ще бъде бизнесменът Димитър Савов, който е кръстник и на малкия Волен. Бившият кум на Сидеров – Валери Симеонов също ще е сред гостите.

ДЕНИЦА ГАДЖЕВА: СИНЪТ НИ ВОЛЕН ЩЕ ПОМАГА НА ХОРАТА, ЩЕ СПАСЯВА ТЕЛАТА ИМ

На сватбата щели да пеят не малко изпълнители – Миро, Тони Димитрова, Васил Найденов, Силвия Кацарова, Васил Петров и някои млади певци.

Нямало да имат сватбен месец, а сватбена седмица. „Имаме приятелка, която живее в Италия, и ни покани да й гостуваме. Аз не обичам дългите пътувания“, категоричен е Сидеров. В интервюто политикът проговаря и за истинския повод, заради който пътуваха преди години до Куба. „Екскурзията беше подарък за рождения ден на Деница, защото тя е родена в Хавана, но няма спомени от там“.

Сватбената церемония ще започне в 14:30 в столичния храм „Св. Св. Кирил и Методий“, а час по-късно гостите ще се пренесат в ресторант в центъра на София, до който младоженците ще бъдат откарани с ретро автомобил или с файтон.

Top
>