Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕГЗ НЕ ИЗДЪРЖА И СИ ГО ПОКАЗА

МЕГЗ НЕ ИЗДЪРЖА И СИ ГО ПОКАЗА

Дизайнерката Мегз, която години наред е хулена, а през последните седмици предубедени, съквартирантите я бомбандираха с обиди и неприязън, най-сетне показа своето истинско лице. Военната мисия, която Big Brother възложи на участниците бе преломният момент, в който Мегз демонстрира силен дух, мъжество, принципност, колегиалност и невероятна толерантност, с които втрещи всички.

Тя остана с часове на студа, в двора на Къщата, в знак на съпричастност към загубилите мисията – Алекс, Дани Петканов, Дани Милев, Цуни, Ваня Щерева, Маргарита Хранова и Тото.

За решението си, Шеф Петров се нахвърли гневно върху нея, иронично наричайки я „Бог – Мегз“. Тя обаче не трепна и устоя дори и на обвиненията на Мария. Час по-късно обаче, Шеф Петров съжали за грозната си необоснована постъпка и в изповедалнята на VIP Brother, призна непристойното си поведение, като стигна толкова далеч в откровенията си, че през сълзи сподели:

„Обикнах Мегз, с нейната лудост, нейните фетиши. Възхищавам й се колко сила има в това тяло!“

Най-сетне Мегз успя да покаже истинското си лице и да разбие представите за себе си, както на съквартирантите, така и на аудиторията.

ШЕФ ПЕТРОВ РОНИ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ, ДАДЕ ОБЕТ ЗА МЪЛЧАНИЕ

Top
>