Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НУР КОЗАН ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН КАТО ПРИНЦЕСА

НУР КОЗАН ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН КАТО ПРИНЦЕСА

Голяма ЧРД изненада спретна на гаджето си Амине Гюлше асът на „Арсенал“ Месут Йозил. В нощта на 29 срещу 30 април футболистът се измъкна тайно от любимата си от кревата и декорирал празнично лондонския си дом. Спортистът романтик украсил помещенията с гирлянди, балони и сърчица, а сложил на няколко места и бляскави надписи „Честит рожден ден!“.

„Като се събудих на сутринта, жилището беше изцяло преобразено. Дори за момент се почудих къде се намирам. После видях пред мен усмихнатия до уши Месут – в едната ръка носеше букет, а в другата плодова торта със забодени свещички, разказва във фейсбук актрисата от „Сега и завинаги“.

4 дни преди 25-ия си рожден ден екранната Нур Козан изгледа на живо на „Емирейтс стейдиъм“ мача на „Арсенал“ с мадридския „Атлетико“. Полуфиналът от лига „Европа“ завърши зле на съотборниците на Йозил, пише „Уикенд“. Амине и Месут са лудо влюбени един в друг, но засега не планират сватба. Турски издания доскоро твърдяха, че двамата ще станат съпрузи през пролетта, но актрисата заяви, че това не е на дневен ред.

Top
>