Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАГДА ИЗУМЯВА С НОВА ВИЗИЯ

МАГДА ИЗУМЯВА С НОВА ВИЗИЯ

магда magda

Магда привлича все повече внимание в социалните мрежи. Напоследък профилът й се превърна в истинска сензация заради новия имидж на певицата.

Тя изглежда все по-различна и красива на всяка нова снимка, привличайки вълна от позитивни коментари от страна на феновете.

През последните месеци Магда се превърна и в предпочитано рекламно лице на някои брандове, позирайки в красиви фотосесии.

Още в началото на годината певицата зарадва почитателите си с красив календар, който разигра чрез томбола в своя инстаграм профил при огромен интерес.

МАГДА ПОКАЗА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ

Новият й имидж се дължи на екип от хора, които се грижат изцяло за това как да изглежда и показват изпълнителката в нова и различна светлина, а тя им се доверява напълно.

Магда често споделя и лични моменти от ежедневието и снимки с малката си дъщеричка Никол, която само преди няколко дни стана на 3 годинки. По всичко личи, че певицата е твърдо решена да се нареди сред актуалните имена и е силно мотивирана за работа, пише „Сигнал.бг“.

Феновете вече са в трепетно очакване на нова песен от нея, след добрия успех на последните й два сингъла „Тегля майни“ и „Отпечатък“, с които тя започна нов етап от кариерата си.

Top
>