Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ

„ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ

otkradnat-jivot откраднат живот завинаги

Медицинската драма „Откраднат живот“ приключва официално тази пролет. „След 10 успешни сезона тази пролет зрителите ще видят финала на сериалa с най-голям брой епизоди в българския ефир. „Откраднат живот: Финалът“ ще завърши историята, докоснала милиони зрители, с въздействащ сезон, нови герои и ключови развръзки за някои от най-обичаните лекари“, обявявиха от Нова телевизия, които излъчват продукцията.

В звездния каст в новите епизоди ще бъде хитовата актриса и тв водеща Алекс Сърчаджиева.

„Радвам се, че имам възможност да се върна. Екипът е изграден от невероятни професионалисти, които правят всичко с много любов – вероятно това е тайната на успеха на този сериал. Героинята ми е момиче, което има съмнение дали попада на това място заради длъжността и влиянието на баща й или заради собствените й качества“, разкри в аванс звездата на Сатиричния театър.

ТЪРСЯТ 1-МЕСЕЧНИ БЕБЕТА ЗА “ОТКРАДНАТ ЖИВОТ”

Още в първите епизоди зрителите ще видят доцент Мазов като директор на „Св. Анастасия“ и ще проследят развитието на отношенията на младите двойки и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени.

Финалният сезон ще представи и нова сюжетна линия с участието на актьора Любо Нейков, който ще влезе в ролята на Димов – заместник-министър на здравеопазването. На преден план ще излязат интересите му към болницата и отношенията с неговата дъщеря – коремния хирург Габриела Димова, в която ще се превъплъти Алекс Сърчаджиева.

Присъствието на любимата актриса в сериала е повече от символично – именно тя открива първия епизод на „Откраднат живот“ през 2016 г. в ролята на младата доктор Кръстева, която се оказва съдбовен участник в една история, продължила десетилетия

Top
>